lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää uutta vuotta! Ja onnittelut 1-vuotiaille B-kakaroille!

Hyvää uutta vuotta kaikille blogin lukijoille! Katsausta menneeseen en aio tehdä, en pysty vieläkään ajattelemaan Hessun menetystä alkuvuodesta niin että esim voisin katsoa valokuvia sen viimeisistä päivistä. Ronjalle haluan kuitenkin lausua suuret kiitokset, että lähdit mukaani saattamaan Hessua viimeiselle matkalle! Kiitos, olet vahva! En aio myöskään asettaa tavoitteita tulevaisuuteen, ajattelin elää tässä ja nyt ja iloita siitä mitä on nyt ja ottaa tulevan vastaan sitä mukaa kun se tulee.

Meillä vietetään uutta vuotta seitsemän koiran voimin rauhallisesti kotona. Aamupäivällä koirat kävivät vähän paremmalla lenkillä:


Nyt tunnelma on lähinnä tällainen;


Kohta koirat saavat suuret hirvenluut yöpalaksi jyrsittäviksi.

Suuret onnittelut vielä tätäkin kautta kaikille B-pennuille, joiden ensimmäistä syntymäpäivää myös vietetään tänään! Uskomatonta, että siitä on jo vuosi kun riiviöt syntyivät! Pennuille on lahjat toimitettu tai laitettu kulkeutumaan. Kaikilla B-kakaroilla on huippuperheet ja vähintään viikottain saamme niiden kuulumisia. Aivan mahtavaa! Ja kiitos siitä, että saamme kuulla teistä kaikista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti