lauantai 7. tammikuuta 2017

Loppiaismätsärissä

OKK järjesti eilen mätsärin, johon osallistui kaikkiaan melkein 250 koiraa. Mekin lähdimme kolmen koiran voimin mukaan. lisäksi myös Oosan veljet Vinski ja Riesu osallistuivat. Leya osallistui Saanan kanssa junior handler -kilpailuun. Saana täyttää tänä vuonna virallisen kisaiän verran, joten heidän sijoituksensa 8. 17 kilpailijan joukossa oli vallan mainio. Saana käytti Leyan myös Marjatta Pylvänäinen-Suorsan arvioimassa pienten koirien aikuisten kehässä, josta Leyalle punainen nauha, mutta ei sijoitusta värikehässä. Leya oli värikehän koittaessa jo aivan rättiväsynyt, se oli helppo huomata. Mutta ai että Leya liikkuu herkullisen kauniisti, kerrankin sain ihailla sen liikkumista vähän kauempaa.



Myös Uikki sai Jari Laakson pienten pentujen kehästä punaisen nauhan, mutta sillekään ei jatkosijoitusta herunut. Uikki kuitenkin liikkui hyvin kaikki jalat maassa, seisoi ja esiintyi varsin mallikkaasti ja reippaasti. Eli tästä on hyvä suunnata kohti Kajaania!



Oosa ja veljensä menivätkin sitten jo isojen aikuisten luokkaan! Nehän olivat ylittäneet 6 päivää aiemmin vuoden rajapyykin :) Riesu oli sisaruksista ensimmäisenä vuorossa 59 ison aikuisen joukossa. Riesu liikkui hienolla ravilla, mikäli on sille enemmän kuin puoli voittoa :) Riesulle Marjo Järventölältä sininen nauha.



Vinski intoutui riehumaan kehässä, laukkailemaan, haukkumaan ja muutenkin se meni vähän turhan kovalla innolla, olihan se ollut lähes koko päivän häkissä lepäilemässä omistajansa talkoillessa. Vinskille myös sininen nauha.



Oosa kisasi luokan jotakuinkin viimeisessä parissa. Sekin juoksi ravia(!), kaikki neljä jalkaa maassa(!), joten voi sanoa, että harjoittelusta on ollut hyötyä! Seisoa Osku osaakin jo hienosti.



Ensin sisaruksista värikehiin menivät veljekset. Reisu käteltiin ulos, mutta Vinski, Vinski voitti isojen aikuisten sinisten saaneet! Sille siis menolippu BIS-kehään! Mieletöntä! Oosa sen sijaan ei sijoittunut punaisen saaneiden joukossa. Loppujen lopuksi Vinski sijoittui mätsärin noin 250 osallistujan joukossa BIS7-sijalle! Onnittelut! Kyllä kasvattaja on ylpeä!

kuva Maria-Melina Väyrynen
Kiitos Makelle kuvista (kaikki muut kuvat paitsi vihoviimeinen) sekä kepoilusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti