tiistai 15. tammikuuta 2019

Oosan pesu 1/19 ja Uikin pesu 1/19

Jospa yrittäisin taas kirjata ylös koirien pesukertoja. Käytettyjen aineiden kirjaaminen olisi tosi hyödyllistä, kun voisi tarkkailla mikä aineyhdistelmä kenelläkin on tuottanut parhaan tuloksen.

Oosaa ja Uikkia odottaa reissu, josta on toivottavasti jotain kerrottavaa ensi viikolla, joten pesin ne tänään ensimmäistä kertaa tälle vuodelle.

Uikin pesin ensin Linna-shampoolla, toiseen vaahdotukseen PurePawsin Reconstructing shampoo ja hoitoaineena niin ikään PurePawsin Reconstructing - sarjan tuote. Nyöriturkissahan aineilla ei ole niin suurta merkitystä, melkein kaikki aineet käyvät. Uikki sai "valua" saunassa Oosan pesun ja föönauksen ajan.

Oosan ensimmäiseen vaahdotukseen käytin K9 Strip Offia, toiseen ja kolmanteen #1 All Systemsin Supercleaning and Conditioning - shampoota, hoitoaineena joskus kauan aikaa sitten suosimani Isle of Dogsin Seamist and Violet. Oosan kuivaaminen oli kyllä työlästä. Siinä missä föönaaminen PurePawsin Reconstructing - sarjan tuotteiden käytön jälkeen käy kuin leikki ja tapahtuu nopeasti (mutta nuo tuotteet jatkuvasti käytettynä pehmentävät turkkia aivan hirveästi), tänään kuivaaminen oli sitkeää ja vei kauan. Taisin pestä Oosan edellisenkin kerran (juuri tällaisten pohdintojen takia ylöskirjaaminen olisi hyödyllistä) tuolla #1 All Systemsin shampoolla ja turkki tuntuu kyllä paremmalta kuin PurePawsin jälkeen. Tosin Oosan turkki on alkanut takkuuntua, mitä se ei nuorena tehnyt 🤔 Jaa-a, aineiden testausta siis riittää. 
Uikille käytetyt aineet. 

Oosan pesuaineet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti