tiistai 5. toukokuuta 2020

Pingun terveystulokset ja canicrossailua

Torstain jälkeen en uskaltanut lähteä puhelimesta kauas, kun odotin Pingun terveystarkastuloksia. Eilen niitä sitten alkoi tippua, ensin lonkat ja kyynärät, sitten selkä. Lopulta tulokset näyttävät tältä:

Aika onnellinen olo on 💪🏻 Noiden KoiraNetissä näkyvien tulosten lisäksihän Pingun silmät peilattiin terveiksi ja lisäksi se on prcd-PRA terve (vanhempien mukaan).

Olen tässä parin-kolmen viikon aikana juossut Oosan ja välillä myös Leyan kanssa 2,5 kilometrin matkasta eteenpäin. Tänään testasin, että miten se kunto kestää ja juoksimme 5 km. On kyllä ylpeä olo: en ole ikinä koskaan milloinkaan aiemmin tuollaista matkaa juossut, mutta tänään tein sen. Jännä juttu oli, kun tulimme lenkiltä kotiin, niin minä ja Oosa olimme kohtuullisen läkähtyneitä, mutta Leya ei edes läähättänyt. Ihan kuin se ei olisi käynytkään missään. Toki Oosa veti minua lenkillä valjaat päällään ja Leya "vain" ravaili perässä, mutta samaa vauhtia me kaikki kuljimme. Yhtä kaikki, juoksemista on kyllä tarkoitus jatkaa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti