tiistai 21. kesäkuuta 2016

Täsmäisku

Pikapostaustesti vanhalla iPhonella (ja tekstin paikkaus turvallisesti läppärillä)

Viikonloppuna oltiin kahdessa näyttelyssä Vanamõisassa, Virossa. Tuloksena Pimu on nykyisin FI & EE MVA, RTK2 Hihhii Bette Midler. Pimu oli kumpanakin päivänä ROP (tuomarit Cindy Pettersson ja Claudio di Giuliani) ja sai kumpanakin päivänä Viron sertin vaikkei sitä toista pitäisi tarviakaan. Pimulle ei ryhmämenestystä.

FI & EE MVA, RTK2 Hihhii Bette Midler

Oosa oli kehnosta liikkeiden esittämisestään huolimatta (epäilen, että siinä on enemmän kengurua kuin villakoiraa) kumpanakin päivänä rotunsa paras baby, se sai siis kunniapalkinnon kumpanakin päivänä. Erityisesti Cindy Pettersson tykkäsi siitä kovasti, joten ihan järjettömän suuri yllätys ei ollut että hän sijoitti kakaran bis baby 4:seksi sunnuntaina. Riiviölle siis ensimmäinen komea pokaali ja ruusuke.

Kehään vietiin myös Yoda veteraaniluokkaan. Se oli käynyt kehässä viimeksi milloin lie menneisyydessä, mutta nyt kun se sterilisaation myötä on kasvattanut itselleen upean turkin, halusin sen kehään viedä. Vähän sen pöytäkäytös jännitti etukäteen. Mutta suotta: se käyttäytyi varsin nätisti ja Yodalle kumpanakin päivänä sa, veteraanisert, rop vet. Lauantaina se oli pn2 ja sunnuntaina rop. Sunnuntaina se sijoittui bisvet3:seksi ja Claudio di Giuliani poimi sen kuuden parhan joukkoon ysiryhmässä, mutta se ei lopulta sijoittunut. Ehkä Yoda palaa joskus Viroon metsästämään viimeistä veteraanisertiä ja luultavaa on, että se nähdään myös Suomen kehissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti