sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Puudeleitten syysretkellä

Tänään oli paikallisten villakoirien perinteinen syysretkipäivä. Minä olin lupautunut reittivastaavaksi, joten puolen päivän lähestyessä pakkasin koirista nk. nuorison (Mortti 8,5 v., Leya ja Tito 2,5 v. sekä Pimu 2 v) autoon ja suuntasimme Säästökuopan pihalle, jossa meitä villakoiraväkeä jo odottikin.

Retkellä osallistui 16 ihmistä ja koiria ties kuinka monta, minulla ei asiasta ole mitään käsitystä. Kiersimme yhden minun ja koirien melko normireiteistä, pituus reitillä sellainen 6 km. Retkeillessä saimme siihen kulumaan noin tupla-ajan meidän normilenkkiimme nähden :) Vaikka sää muuten oli tänään varsin tuulinen, metsässä oli mukavan lämmintä. Koirille riitti vauhtia metsässä ja ihmisillä juttua.

Retkireitin kiertämisen jälkeen oli evästelyn vuoro. Lisäksi Anne oli ottanut mukaansa rally-tokovermeet eli kyltit, kyltinpidikkeet ja kartiot ja pääsimme perehtymään myös tähän lajiin. Mortin kanssa kävin kiertämässä radan muutamaan kertaan ja Leyankin kanssa pariin otteeseen.

Kiitos kaikille mukavasta retkiseurasta! Oli ihan huippua, että mukaan lähti näin paljon ihmisiä koirineen!

Alla kuva osasta retkellä olleista koirista. Meidän koirat ovat kuvan oikean reunan mustat, oikealta katsottuna Tito (punaisessa sadehaalarissaan), Pimu, Leya ja Mortti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti