lauantai 23. helmikuuta 2019

Oosan pesu 2/19, Uikin pesu 2/19

Tänään Oosalla ja Uikilla oli vuoden toinen pesupäivä. Ajatus on pestä Uikki vielä kolmen viikon päästä, eli noin viikko ennen synnytystä. Pesin ensin Oosan, jätin sen "valumaan", pesin Uikin, jätin sen valumaan ja kuivasin, harjasin, konetin ja leikkasin Oosan. Sitten sama touhu Uikille 😅 Hyvin kului lauantai.

Oosan turkki oli yllättävän hyvässä kuosissa edellisen pesun jälkeen. Olin pessyt sen 5,5 viikkoa sitten ja kerran sen jälkeen laittanut tukan ja korvakarvat kiinni uudelleen. Ei siis mikään isotöinen turkki, tosin Oosan turkkihan ei ole nyt ehkä ihan näyttelypituudessa, mutta varsin lähellä kuitenkin. Oosan pesin ensin K9 Strip Off - shampoolla (yksi vaahdotus), sitten kaksi vaahdotusta Titon näyttelyuran aikaisella ehdottomalla lempishampoolla Wild Animal White Lightning. Vieläköhän tuota saa jostain 🤔 Oosan turkki nimittäin vaikuttaa ainakin näin heti pesun jälkeen melkoisen hyvältä. Hoitoaineena käytin Chris Christensenin Day to Day:tä.  Ennen föönausta laitoin turkkiin vielä PurePawsin Code Secret Yorkie - hoitoainetta.

Uikin pesin ensin Linna-shampoolla, toisen vaahdotuksen suunnilleen ensimmäisellä kaapista käteen osuneella shampoolla eli Isle of Dogsin Deep Cleaning - shampoolla. Uikin nyöriturkki ei hoitoainetta tarvitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti