sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Uikki 4 vuotta, metsätreenejä ja Fredin terveystulokset

Uikki, nimensä mukainen ilopilleri (Burst of Joy) täyttää tänään 4 vuotta. Onnittelut hassulle höppänälle! Juhlistimme sen synttäreitä käymällä treenaamassa höntsäjälkeä ja -hakua sen Oulussa asuvien poikien sekä Leyan ja Oosan kanssa. Ensikertalaispojista Urho oli ilmiömäinen jäljellä ja Rambo taas haussa. Hienot pojat! Kiitos omistajilleen mukavasta muutaman tunnin metsärupeamasta. Toivottavasti päästään taas pian uudelleen. Leya ja Oosa tekivät varsin mallikelpoiset hakusuoritukset, jäljellä minä vähän mokasin Leyan kanssa ja Oosa harhaili itse. Treenien jälkeen koirat saivat vielä rallatella yhdessä vapaina. Mahtavaa, kun koko kuusikko tuli loistavasti toimeen! Hauskaa oli ja nyt koirat ovat väsyneitä = tavoite saavutettu.



Fredin terveystarkastulokset tulivat KoiraNetiin perjantaina viikon tuskaisen odotuksen jälkeen. Ja millaisina tulivatkaan: lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä ltv 0, va 0. Polvethan jo tiedettiinkin 1/0. Polvijumppaa on fysioterapeutin ohjeilla tiedossa, muuten nuorukaisen elämä jatkuu samaa aktiivista rataa kuin tähänkin asti (canicross, rally-toko, agility, metsälenkit jne)

Neljä pentua C-pentueesta on nyt kuvattu ja polvitarkastettu (kolme lisäksi silmäpeilattu). Seuraavana tarkastuksiin lienee menossa Urho, jolta samassa yhteydessä on tarkoitus poistaa ainokainen killuttimensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti