perjantai 23. lokakuuta 2015

Syysloma - säpinää riittää

Tällä hetkellä Pimu valuu saunassa ja odottaa turkin kuivausta ja konetöitä. Se aloitti viikko sitten taas juoksun, hups, kuinka minulta olikaan päässyt unohtumaan, että se on kahtena edellisenäkin syksynä pitänyt vain 3 kk juoksuvälin (toinen juoksuväli sillä on sitten ollut pidempi). No, nyt se lähtee sunnuntaina Ruotsiin astutettavaksi. Toivotaan, että saisimme aktiivisia isovillakoiran pentuja joulukuun loppupuolella! Sulhasesta tässä vaiheessa sen verran, että se on musta, 8,5-vuotias, täysin terve, Ruotsin ja Suomen muotovalio, A-lonkkainen ja eilen terveeksi silmäpeilattu. Joten, jos aktiivinen, musta isovillakoiranpentu kiinnosta, ei muuta kuin ota yhteyttä minuun, niin kerron yhdistelmästä mielelläni enemmän. Koska meillä on muutama äärimmäisen tärkeä projekti alkuviikolle ja normaalisti töitä koko viikko (lomaviikko vetelee parhaillaan viimeisiään), Pimu jää Ruotsiin astutusten ajaksi yksikseen. Loppuviikosta haemme sen sitten takaisin kotiin.

Yoda muutti viime lauantaina Reetan ja Kyltsi-kissan luokse Porvooseen, eikä meillä ole kotona enää kuin neljä koiraa. Kuinka hassua! Saatuaan yhden Kyltsin kynnen kuonoonsa, Yoda on jättänyt kissan rauhaan. Aluksi Yoda ei päästänyt Kyltsiä sängylle, mutta eilen tuli Reetalta tällainen kuva:
Yoda ja Kyltsi
Yoda ja Kyltsi syövät myös osittain samaa ruokaa, joten hyvältä näyttää parivaljakon tulevaisuus Reetan hoivissa :)

Teimme Yodan vienti reissun uudella perheenjäsenellämme Terolla. Kyseessä oli toinen reissu koirien kanssa ja hyvin meni. On ilo reissata matkustamiseen tottuneiden koirien kanssa. Tosin ennen kuin Yoda jätettiin Porvooseen, se "vähän" koetteli meitä murisemalla kaikille muille koirille, avaruusolioille ja ehkä zombieillekin siinä sivussa.

Hessu Terpan etupenkillä
Leya ja Yoda Teron koiraosastossa, jonka rakentaminen on vielä vaiheessa.
Reissussa ollessamme vierailimme veljeni luona Espoossa ja ulkoilimme paljon läheisillä kallioilla.

Kävimme Hessun kasvattajan luona näyttämässä vanhusta kasvattajalleen sekä kyläilimme muutoinkin. Aikaa olisi kulunut Merjan luona ajatuksia jakaen vaikka kuinka, eipä vain ollut sitä aikaa niin paljon käytettäväksi.

Porvoossa Reetan luona uudelleen koirat nukkuivat sikeästi...
Hessu ja Leya
turisteilivat Porvoon vanhassa kaupungissa...
Hessu
Mortti

ja saivat paljon huomiota ja ihailua osakseen niin ruotsinkielisiltä tädeiltä kuin japanilaisilta turisteiltakin.

Porvoosta suuntasimme Miian ja Roopen luokse Orimattilaan, siis Pimun kasvattajan luokse. Sielläkin aikaa olisi vierähtänyt vaikka miten kauan, mutta Tero oli suunnattava kohti pohjoista ja kotiin saavuimme eilen illalla, haettuamme Pimun hoidosta Ronjan ja Titon luota.

Ja tosiaan jotta elämä ei vielä rauhoittuisi, Pimu lähtee miehelään, sitten on ne pari tärkeää juttua, joista varmasti blogissakin myöhemmin lisää ja alkaa arki kaikkine toimintoineen. Ehkä elämä rauhoittuu sitten ennen toiveissa olevien pentujen syntymään - eli jouluksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti