lauantai 30. heinäkuuta 2016

Agiepikset ja pentumenoa

Torstaina kävin juoksemassa sekä Mortin että Yodan kanssa OKK:n järjestämissä tukiepiksissä. Morttikin pääsi mediradalle, vaikka kisauransahan se on tehnyt maksina. Ei nyt oikein viitsi 45 cm korkeaa 11,5-vuotiasta koiraa enää maksikorkeuksia hyppyyttää. Tai siis se ei ole aikoihin maksikorkeuksia mennyt. Mortti starttasi luokan toisena velipuolensa Buutin jälkeen. Mortilla oli kovasti intoa ja vauhtiakin minun kuntooni nähden vallan mukavasti. Puomin kontakti ei pitänyt alkunkaan (sukuvika, näin päätimme), joten tuloksena 5 vp. Ihanneaika alittui ihan mukavasti :)

Yodan kanssa lähdimme loppupäässä luokkaa. Yodalla oli myös kova into päällä, mutta sen kanssa en nyt ihan voi sanoa, että olisimme olleet samalla radalla :) Hylky ensimmäisen suoran viimeiseltä esteeltä, kun luulin, että Yoda irtoaa suoran päässä olleelle muurille ja jarrutin liian lujaa, jolloin Yoda lähtikin mukaani ja ennen kuin ehdin kissaa sanoa, se hyppäsi muurin väärään suuntaan, josta siis se hylky. Matkalla myös keinu meni lentokeinuksi, ja otimme keinun uudelleen. Mutta kivaa oli kirmata kummankin kanssa. Ensi viikolla on myös epikset tarjolla, sinne ajattelin osallistua Pimun ja Mortin kanssa.

Oosalla on pikku-Uijui kylässä. Vaikka pentusilla on paljon kokoeroa (Oosa 17 kg - Uijui 3 kg), leikit sujuvat tosi mukavasti. Uikkari on vaan niin reipas! Pentujen valokuvaaminen on vaikeaa, kun ne eivät pysy paikoillaan, videointi helpompaa. Tässä kuitenkin pari otosta tältä aamulta sekä video myös tältä aamulta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti