sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Uikin puunaus 6/17, Oosan puunaus 8/17 ja juoksuja

Uikkihan sitten pamahti umpitakkuun vuorokaudessa. Voi kääk! Torstaina viestitin Ronjalle, että Uikilla on lapojen takuset takussa (joo, olisi pitänyt pestä se silloin) ja perjantaina huomasin, että eipäs se siihen jääkään: sen koko isoturkki oli yhtä takkua (siitä olisi saanut makean nyöriturkin!). No, eilen otin härkää sarvista ja avasin Uikin turkin, myös jalat, joissa oli takkunyhryjä (1,5 tuntia meni) ja pesin, föönasin ja leikkasin turkin (toiset 1,5 tuntia). Nyt on neitokainen toivottavasti jonkin aikaa sileä ja siisti. Käytössä PurePawsin reconstructing-sarja.

Tänään pesin Oosan. Osku ei ollut varsinaisesti takussa, joitain syhermiä siellä täällä. Mutta en haluakaan että se takkuuntuu, vaan pesin sen takkuuntumista ehkäistäkseni. Oskunkin puunaukseen meni melkein kolme tuntia, vaikka Oskua en leikannut ollenkaan (mutta tein konetyöt kauttaaltaan, mitä taas Uikille en tehnyt). Oskun pesussa käytössä samat aineet kuin Uikilla.

Meillä on kolme narttua juoksussa parhaillaan. Pimu jo lopettelee juoksuaan, Oosalla on tärppipäivät menossa (Oosan eka juoksu) ja Uikilla on alkujuoksu menossa (myös eka juoksu). Leya varmaan aloittaa juoksunsa ensi viikolla, niin on koko tyttökatras sitten viikon väleillä juoksut aloittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti