torstai 30. marraskuuta 2017

Rallyä ja aksaa

Viime viikonloppu oli siis koiratouhujen täyttämä. Lauantaina oli sekä Yodalla että Oosalla rally-tokokoe Haukkiksella. Yodan kanssa homma ei mennyt voittaja-luokassa ihan putkeen emmekä saaneet hyväksyttyä tulosta. Mutta kivaa meillä oli, mikä on pääasia. Oosa seikkaili radalla muutamaan otteeseen minun oikealla puolellani ja mietin siinä, että olisiko ne pitänyt uusia. Mutta ei, alokasluokan arvostelu on sen verran hölläkätistä, että seikkailuista meni vain vähän pisteitä. Oosalle Oosaksi varsin hieno tulos 88 p ja vain yhden hyväksytyn tuloksen päässä ollaan ensimmäisestä "tittelistä"! Oosan piti tavoitella titteliä tulevana sunnuntaina, mutta maanantaina se aloitti juoksun, joten emme pääse kokeeseen. Vinski sen sijaan pokkasi jo ensimmäisen tittelinsä eli se on siis nyt RTK1. Ohjaajana oli tällä kertaa Saana, joka selvisi radasta varsin hienosti! Onnittelut vielä.

Sunnuntaina aamuna kello soi klo 5:25. Suuntasimme Ronjan, Titon ja Pimun kanssa kohti Torniota ja agilityn Top Teamin tämän kertaisen leirin toista päivää. Olimme sattumalta Ronjan kanssa samassa ryhmässä. Ensimmäinen treeni oli Kim Kurkisen ratatreeni, jossa aiheena mm irtoaminen. Juu, eihän se Pimu irtoa, mutta saimme siihen hyviä vinkkejä. Pimu otti pikkuisen stressiä tästä treenistä ja mietin jo, että mitenköhän toinen treeni menee. Toisena oli Marjon ratatreeni. Vaihdoin Pimulle palkaksi vinyylivinkulelun kankaisen lelun tilalta ja tämä rata ja harjoitus sopikin meille tosi hyvin. Toki täydellisiä suorituksia emme saaneet, mutta flow ja tunne olivat hyvät. Meillä on toivoa! Koirat pääsivätkin sitten jo lepäämään ja alkoi ohjaajien liikkumisen koulutus, josta osa leiriläisistä livisti :) Tunteroinen tehtiin erilaisia pikajuoksuharjoitteita, jotka kyllä olivat hyödyksi ja tuntuivat myös seuraavana päivänä kropassa. Paljon tuli päivässä oppia, toivottavasti niitä oppii itse myös hyödyntämään. Onneksi Ronja oli samassa koulutuksessa niin yhdessä varmaan näitä paremmin muistetaan.

Maanantaina myös Pimu aloitti juoksun. Koska urosvalinta on vielä vaiheessa, Pimua ei astuteta tähän juoksuun. Toivotaan, että seuraava juoksu tulee sopivaan väliin. Pimuhan juoksee kohtuullisen epäsäännöllisesti, joten seuraava juoksu on odotettavissa 3-7 kk:n välillä. Tässä juoksua odotellessa satsataan sitten kaikenlaiseen harrastamiseen.

Onnellinen Pimu TORKK:in hallissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti