maanantai 8. tammikuuta 2018

Agiepiksissä

Lauantaina osallistuin Oosan ja Yodan kanssa Activen Dogsin järjestämiin agilityn epävirallisiin kisoihin. Myös Oosan veljet Vinski ja Riesu osallistuivat. Vähän Oosan kanssa mietitytti kuinka se muistaa keskittyä minun kanssani olemiseen; kun kävimme Activella treenaamassa, se hinkui aina hirveästi toisten koirien perään. Kuitenkin "yksinämme" OKK:n hallissa treenatessamme se on ollut oikein mukavasti minun kanssani, joten uskalsin lopulta osallistua.

Ja onneksi uskalsin. Omaa vuoroa odotellessamme, Oosa oli ihan minun kanssani. Pysyi hyvässä kontaktissa ja katsoi minua. Eikä hötkyillyt kenenkään perään. Menimme mölliradan kahteen kertaan. Ensimmäinen kerta ei ollut kovinkaan hohdokas, mutta toisella kerralla mukana oli jo ihan aksaamisen tuntua.

Kiitos Jarille videoimisesta! Ja Mirjalle ja Riesulle onnisttelut sijoittumisesta maksimöllien kolmansiksi. Ja koko B-pentuekolmikon ohjaajille onnittelut rohkeudesta osallistua.

Yodan kanssa menin avoimen agilityradan kahteen kertaan. Kyllä Jones vaan on taitava! Toinen otto meni loistavasti ihan loppumetreille saakka, josta ensin kielto ja lopulta hylkäys. Mutta loistofiilis jäi kyllä. Eka radalta teimme nollan reilun kahden sekunnin yliajalla. Tässä videoituna Yodan toinen rata. Kiitos Saaralle kuvaamisesta!


Eilen meillä Oosan kanssa alkoi koiratanssin jatkokurssi. Se on kyllä hauskaa, joskin vaativaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti