lauantai 17. elokuuta 2013

Tokokokeessa Yodan kanssa

Tiistaina osallistuin Yodan kanssa OKK:n järjestämään viralliseen tokokokeeseen. Tämä oli Yodan toinen tokokoe, edellisestä oli kulunut kaksi vuotta. Kokeen tuomarina toimi Olavi Pajala.

Olen tosi tyytyväinen kokeemme kulkuun! Kun treenaa yksin ilman treeniryhmän tukea ja kritiikkiä, ei aina oikein tiedä millä mallilla omat suoritukset ovat. Liikkeistä minua jännitti luoksepäästävyys, sitä kun on melkoisen hankala yksinään treenata sekä myös maahanmenon sisältävät liikkeet: Yodahan keksi jossain vaiheessa, ettei maahan asti tarvitse mennä, vaan pepun voi jättää pystyyn :) No, noista asioista ei ollut huolen häivää. Tässä Yodan tulokset ja jotain selitystä niihin liittyen:

- luoksepäästävyys 10
- paikalla makaaminen 10 (tässä Yoda kyllä ennakoi lopun perusasennon, mutta tuomari ei sitä huomannut)
- seuraaminen kytkettynä 8 (hyvää seuraamista, mutta sivusuunnassa väljää, eikä korjannut sitä edes pysähdyksissä)
- seuraaminen taluttimetta 7,5 (sama juttu)
- maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6 (ennakoi ja jättäytyi pahasti jälkeen ennen käskyä - liian fiksu koira!)
- luoksetulo 8 (oliskohan tässä lähtenyt pisteitä vinosta perusasennosta lopussa, vauhtia oli luoksetulossa joka tapauksessa)
- seisominen seuraamisen yhteydessä 6 (täsmälleen sama juttu kuin liikkeestä maahanmenossa)
- estehyppy 8 (väisti minua kun kiersin sen luokse, liikutti siis takapuoltaan sivusuunnassa)
- kokonaisvaikutus 7 (Yoda ei ole oikein tottunut noin monen "tempun" tekemiseen peräjälkeen ilman palkkaa välissä, joten se alkoi äännellä, muuten tekeminen oli hyvää ja innokasta)

Yhteensä 157 pistettä, kakkostulos ja sijoitus 4. (tulos siis 3 pistettä vajaa ykköstulos - no, leikki jatkukoot!)

Yoda on ilmoitettu tälle syksylle myös toiseen tokokokeeseen ja ilmoitinpa sinne Mortinkin! Mortti siis menee toiseen kertaan avoimeen luokkaan, sen edellisestä tokokoekerrasta on kulunut myös se kaksi vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti