sunnuntai 17. elokuuta 2014

2 x RTK2

Tänään Volle kuljetti minut, Mortin ja Yodan kera Sarin ja Näsän Sieviin, Rally-Toko Easy ry:n ensimmäisiin virallisiin rally-tokokokeisiin. Tuomari oli minulle ihan uusi tuttavuus Pia Heikkinen.

Mortti ja Yoda kisasivat avoimessa luokassa, Sarin 12-vuotias Näsä alokkaassa. Mortti pääsi koiristamme ensimmäisenä radalle. Mortti äänteli vähemmän kuin monesti aiemmin ja minulla piti hermot hyvin sen kanssa :) Yhden kyltin uusimme ja selvisimme radasta viidellä virheellä, jonka lisäksi kokonaisvaikutelmasta vähennettiin kolme pistettä, kaiketi Mortin ääntelyn vuoksi. Tuomarin kommenttien "Ajoittain ylimäär. ääntelyä. Hyvää osaamista." Mortille siis AVO 92 p ja koulutustunnus RTK2. Nyt se on "virallisesti" BH TK1 RTK2 :) Hauska rivi :) Pitää katsoa vieläkö Mortin kanssa tätä lajia jatketaan kilpailumielessä eteenpäin. Voittajaluokassa tulee mm oikean puolen seuraamiset kuvioihin.

Yoda lähti avoimeen luokkaan luokan viimeisenä. Sähelsin sen kanssa jo kyltillä 2, jonka uusimme ja olin lopulta epävarma miten se pitikään uusia ja uskoin, että meidät ehkä jopa hylättiin. Houkutuksessa, jota Mortti ei ollut edes huomannut, Yodan piti käydä haistelemassa houkutuksena ollutta jääkiekkokypärää, tästä -3 p. Edessä tehtäviin askeliin se tuli pyörähtämällä väärän kierroksen kautta. Tämän uusimista mietin, mutta koska olin säheltänyt jo alussa, en sitten jaksanut. Olisi ehkä kannattanut, sillä tästä 10 pisteen vähennys. No, Yodallekin kuitenkin tulos (hiphip hurraa!), AVO 84 p ja myös sille koulutustunnus RTK2. Sen ensimmäinen virallinen "titteli". Yodan kanssa suuntaamme harjoittelemaan ja sitten joskus jossain vaiheessa varmaan korkkaamme voittajaluokan.

Alla avoimen luokan ratapiirros:

Sari ja Näsä lähtivät jättisuureen alokasluokkaan luokan viidensinä. Mainíta täytyy, että Näsä oli ekaa kertaa tätä lajia kisaamassa, eikä ole pahemmin treenannutkaan. Mitäpä sitä treenaamaam, tuloksena 100 pistettä - ja tuomarin palkinto. Aivan mieletön tulos! Suurkiitos Sarille matkaseurasta. Otetaan reissu (tuloksineen ;)) jossain vaiheessa uusiksi. Ja kiitos Annalle, kun kävit juttelemassa! Oli ihana nähdä 13,5 vuoden jälkeen! Toivottavasti nähdään tulevaisuudessa tiheämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti