maanantai 27. huhtikuuta 2015

Mätsärissä ja muita kuulumisia - An unofficial dog show and other news

Eilen kävin lauantaina pestyjen Mortin ja Leyan kanssa mätsärissä, enpä muista milloin viimeksi olisin sellaseen osallistunut. Leya osallistui pienten aikuisten luokkaan, kilpaili kääpiösnautseria vastaan ja sai sinisen nauhan. Se ei sijoittunut sinisten kehässä. Mutta se esiintyi iloisesti, kauniisti ja reippaasti, ihan kuin se muistaisi näyttelyasioita sieltä junnuluokasta vielä.

// Yesterday I took Mortti and Leya, which I had washed and groomed on Saturday, to an unofficial dog show. Leya showed herself happily, beautifully and nicely. Though she had no success.

Mortti osallistui veteraaniluokkaan. Siinä osallistujia oli noin kymmenen. Morttia arvostellessaan tuomari sanoi, ettei siitä uskoisi ikää, jollei se olisi siinä kehässä. Lopulta Mortti jopa sijoittui kehässä, se oli 4. Palkinnoksi se sai jotain HauHaun "märkäruokaa" sekä pienen pussin kuivamuonaa. Hirveää käyttöä meille ei niillä ole, kun koirat syövät vain raakaruokaa, mutta kyllä ne jollain tapaa käytetyksi tulevat.

Mukava oli tavata mätsärissä villakoiratuttuja ja vaihtaa kuulumisia.

// Mortti was in a veteran class, which had about 10 participants. When judging Mortti the judge said that she couldn't believe his age. Finally Mortti was even placed in the class, he was 4th. 

It was nice to meet some poodle buddies and here their news.

Tito on ollut meillä muutaman päivän kylässä ja viipyy vielä hetken. Se ja Pimu pitävät kyllä hauskaa yhdessä. Välillä toki myös muutkin, lähinnä Mortti ja Leya, pääsevät osallisiksi hauskuudesta. Vauhtikaksikon Titon ja Pimun olen ilmoittanut n kuukauden päähän rally-tokokokeeseen. Pitäisiköhän harjoitella?

// Tito has been visiting us a while and will still stay a while. He and Pimu really have fun together. Sometimes even other dogs, especially Mortti and Leya, take part in their fun. I've entered the speed couple Tito and Pimu to a rallyobedience trial in a month. Should we train?

Pimu, Leya ja Tito

vas Mortti, etualalla Tito, takana oik Pimu

Edessä Tito ja Pimu, takana vas Mortti, oik Hessu

Pimu ja Tito

Tito ja Pimu. Kännykän kamera ei oikein pysynyt vauhdissa mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti