tiistai 26. huhtikuuta 2016

B-pentujen kuulumisia

B-pennuille kuuluu hyvää, kaikille. Kiitos pentujen ihanan aktiivisille omistajille, kun pidätte niin ahkerasti yhteyttä kasvattajaan! On suuri ilo saada pentusten kuulumisia.

Kaikki pennut ovat aloittaneet hampaiden vaihtamisen eli Hammashaukoista on tullut Harvahampaita, jotka kuitenkin purevat melkein kaikkea eteen tulevaa. Hihnakäytöstä on opeteltu, kavereiden kanssa on telmitty vapaana, on autoiltu ja rokotuksilla on käyty, kahdestikin. Pentuja on pesty, puunattu ja trimmattu ja temppuja ja arkielämän taitoja on opetettu ja opittu. Vappu (Tyystilyksen Beautiful Smiles) on ilahduttanut myös omistajansa työkavereita käymällä toisinaan töissä. Vappu ja Toini (Tyystilyksen Better Than Divine) tapaavat toisiaan usein ja viettävät aikaa yhdessä.
vas. Toini, oik. Vappu
Oulussa asuvat pennut tapasivat viime viikolla metsäirroittelun merkeissä, sekä Vinski (Tyystilyksen Blazing Fire), Oosa (Tyystilyksen Black Roses) että Riesu (Tyystilyksen Bittersweet Spell) olivat menossa mukana. Hauskaa oli, vauhtia ja painia riitti. Nämä kaikki ovat myös menossa tahoilleen pentukursseille ensi kuussa. Jännittävää nähdä ja kuulla minkälaista oppia kursseilta tarttuu viikareille mukaan.

Vas. Riesu, keskellä Oosa, oik Vinski (taustalla meidän Mortti)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti