sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Leya PN4, vet rop ja Oosan pesu 4/19

Eilen oli kyllä jännittävä päivä, kun piti Iisalmen tuloksia kotoa käsin jännätä. Kehä oli pahasti myöhässä ja Mirjan kanssa ehdimme monta viestiä vaihtaa ennen kuin villakoirat olivat kehässä. Ensin suuri ilouutinen kun Sarin Casper valioitui, terrierileikkauksessa ja vielä ensimmäisessä näyttelyssään 2 vuotta täytettyään! Mahtavaa!

Leya korkkasi veteraanikehät hienosti. Se oli rotunsa ainoa paikalla ollut veteraani. Se sai erin, sa:n, oli pn4 ja vet rop. Hieno, Leya. Tuomari Charlotta Mellinin arvostelu oli upea: ”8 år i utmärkt kondition. Välskuret huvud, härlig uttryck, utmärkt bett. Vita, välskötta tänder. Bra hals, välkroppad. Harmoniskt vinklad. Rör sig något trångt bak, utmärkt för övrigt. Ngt mjuk päls. Mkt bra färg för åldern.” Ryhmäkehään ei Leya jäänyt.

Niinhän se näyttelykärpänen taas puraisi ja näyttelykalenteria on taas tutkittu veteraanikehät Leyalle mielessä. Toki Oosa sai osansa ja eilisen ja tämän päivän aikana loihdin karvamonsterista jotakuinkin kehäkelpoisen otuksen. Toki kehäänpaluu tapahtuu kummankin osalta vasta heinäkuussa. Kiitos Sarille, kun Leya pääsi huvimatkalle ja kuvasta kiitos Marialle!

Eilen tosiaan konetin ensin Oosan pepun ja jalat paljaiksi ja yömyöhällä pesin ja kuivasin sen. Pesuaineina K9 Strip Off ja PurePaws H2O shampoo ja hoitoaine. Äitienpäivän kunniaksi vietin sitten tuntitolkulla trimmaten sitä takaisin continentaliin. Ihan mukavalta se nyt (minun mielestäni) näyttää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti