lauantai 4. toukokuuta 2019

Yksi urospentu vapaana!

Pennut rekisteröitiin eilen, tässä linkki niiden tietoihin KoiraNetissä. Peruutuksen vuoksi uroksista yksi, joko Seppo tai Fredi, etsii omaa, aktiivista, rakastavaa ja harrastavaa kotia.

Pennuilla on tänään edessä toinen trimmaus. Nyt ajattelin jo ajella hännänympäryksetkin villakoiratyyliin. Kolmannen trimmin pennut saavat luovutuksen yhteydessä. Ensimmäisiksi villakoiriksi perheisiin menevät pesemme uusien omistajien kanssa yhdessä.

Pennuille tehtiin pentutestaus keskiviikkona. Kaikki pennut ovat varsin reippaita, hyvähermoisia ja keskittymis- ja toimintakykyisiä. Ääniherkkyydessäkään ei mitään erityistä havaittu. Taistelutahdossa ja saalisvietissä oli pentujen kesken vähän eroja.

Pentujen kanssa on autoiltu, kyläilty ja tavattu lapsia ja ennen lumen tuloa ulkoiltu paljon. Lumi on pentujen mielestä märkää ja kylmää, eivätkä ne mielellään sinne mene. Kunhan sää lämpenee aloitamme pentujen ulkoilutuksen ym yksittäin.

Uikki imettää pentuja edelleen ja Oosa hoitaa pitkälti niiden kasvatusta muutoin. Viime yö oli ensimmäinen, että Uikki ei nukkunut pentujen kanssa. Kyllä pennut olivat aamukuudelta onnellisia, kun äiti taas ilmestyi.

Tänä viikonloppuna pennuilla on elämässään uusi asia, kun Oosan serkku rauha on kylässä. Eipä toinen iso, musta koira pentujen elämässä niitä erityisemmin hätkäytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti