keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Vuosi Pimun kuolemasta ja pentujen kuulumisia

Vuosi sitten tänään jouduimme hyvästelemään Pimun ja päästämään sen pois. Vähitellen ikävä on helpottanut ja menee jo useampi päivä ilman, että muistan Pimun viimeisiä hetkiä. Mutta vieläkään en ole oppinut nauttimaan siitä mitä meillä ehti olla, vaan edelleen enemmän mietin sitä mitä vaille jäimme. Tietyt asiat laukaisevat edelleen suuren ikävän ja tämä päivä nyt lähtökohtaisesti on pahin kaikista. Kaikkemme teimme, että olisimme saaneet pitää Pimun luonamme, mutta leukemia vei voiton.

Pimu ja Oosa joulukuussa 2017
Pimun poismeno on toki ollut helpotus muulle laumalle, erityisesti Leyalle. Pimu ei ollut luonteeltaan helpoin mahdollinen laumaolosuhteisiin, vaan sillä oli taipumusta painostaa itseään heikompia. Nyt tämän vuoden kuluessa Leya on puhjennut kukkaan, saanut itsevarmuutta ja sen elämä on helpompaa kuin ennen. Myös Yoda ja Pimu olivat täydellisiä vihollisia keskenään, mutta juuri ennen Pimun menetystä, Yoda lähti Porvooseen Reetan luokse. Maanantaina Pinkki eli Pingu muutti Porvooseen (Pikkuneiti porvoolainen) ja Yoda (the Queen) palasi asumaan meille takaisin (syitä oli useita). Toivottavasti elämä soljuu mukavasti eteenpäin nyt neljän (Mortti 14v, Yoda 11v, Leya 8v ja Oosa 3v) + kolmen (Tito 8v, Uikki 3v ja Ipe 2kk) koiran laumalla.

Pennuista muut paitsi Fredi ovat muuttaneet omiin koteihinsa. Eräs helsinkiläisperhe tuleelauantaina  katsomaan Frediä ja tapaamaan meitä ja mahdollisesti Fredi muuttaa sitten samalla heille. Leke eli nykyisin Rambo muutti viime perjantaina Ouluun ja Pepe eli nykyisin Huisi lauantaina Seinäjoelle. Maanaintaina tosiaan Pinkki eli Pingu lähti yhteisomistajuuteen Reetan ja Robinin iloksi Porvooseen. Jo muuttaneiden pentujen kodeista on kuulunut mukavia uutisia: pennut ovat reippaita, melko sisäsiistejä ja tuovat iloa omistajilleen. Ihan parhaita kuulumisia! Watsapp-ryhmissä viestien vaihtelu on mukavan aktiivista.

Fredi ja Ipe kävivät tapaamassa Urhoa (Seppo) ja Ramboa (Leke) maanantaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti