sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Palkintopallilla x 4

Vietimme Ronjan kanssa helteisen eilispäivän Raahessa, Salme Mujusen tuomaroimissa agilitykisoissa. Sekä Oosa että Tito kisasi kaikki mahdolliset starttinsa eli kolme kisaa kummallekin.

Ykköset aloittivat urakkansa hyppyradalle. Siellä teimme Oosan kanssa puhdasta rataa toiseksi viimeiselle esteelle saakka, josta kielto ja vitonen. Mutta tällä tuloksella meille heltisi voitto! Toinen rata oli agilityrata, josta hylky, kun korjasin kieltoa ja Oosa hyppäsi esteen väärään suuntaan. Myös kolmas kisa oli agilityrata, josta myös vitonen, mutta sijoitus oli neljäs. Viimeisellä radalla uskalsin päästää Oosaa irti, suorittamaan esteitä itsenäisemmin ja hyvin meni silti. Vitonen oli ihan minun vikani, mitä seisoin edessä kun Oosan piti kiivetä A:lle. Kurisioteettina mainittakoot, että Oosalla on tärppipäivät menossa, mutta onneksi ne eivät sen tekemistä häiritse.

Videolla voittorata eli hypäri. 

Ronja ja Tito tekivät kaksi nollarataa ja yhden vitostuloksen ja saivat saaliikseen ruusukevärisuoran. Harmittavasti vain yhtään LUVAA ei tullut, kun kakkosissa oli niin vähän osallistujia, että vain voittaja sai luvan ja heidän voittonsa tuli vitostuloksella. No, mahtavia agilitykoiria oli kumpikin, sekä Tito että Oosa.


Oosan varalle on tälle kuulle vielä viisi agilitystarttia suunnitteilla. Ensi kuussa se pyörähtää muutamassa näyttelyssä, mutta pääasiassa jatketaan agilityn parissa, treenaamista ja kisaamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti