tiistai 9. heinäkuuta 2019

Leyan pesu 8/19, Oosan pesu 7/19 ja agiepikset

Lauantaina tein pohjapesut ja - trimmit Leyalle ja Oosalle ensi viikonlopun Piteån koiranäyttelyitä varten. Leyavosallistuu lauantain villakoiranäyttelyn veteraaniluokkaan ja Oosa (ja Uikki) lauantaina villakoiranäyttelyyn ja sunnuntaina kansainväliseen. Näiden jälkeen Oosalla on kaksi näyttelyä jäljellä.

Käytin kummallekin ensimmäiseen vaahdotukseen K9 Strip Off - shampoota ja toiseen ja kolmanteen K9 Crisp Texturea, hoitoaineena PurePawdin Terrier Touch. Kummankin turkki on nyt turhan pehmeä ja silkkinen. Jotain pitäisi varsinaiseen näyttelypesuun vielä keksiä.

Sunnuntaina osallistuimme kaikkien narttujen voimin Avarian Sportdogsin järjestämiin agilityepiksiin. Uikki meni supermölliradan minikorkeuksilla. Sillä oli asennetta ja mukavaa menoa. Yoda meni myös supermöllit mutta medeinä. Yodalle kaksi nollarataa, mutta koska se on kilpaillut virallisissa luokissa, se ei sijoittunut palkinnoille.


Leya meni mölliradan kontaktiesteillä (A ja puomi ), teki kaksi nopeaa nollaa ja voitti mediluokan. Vitsit kun olisi enemmän näitä ratoja, missä möllikoira (joka ei osaa keinua eikä pujottelua) voisi mennä An ja puomin. Nämä on niin tehty Leyalle. 


Oosa juoksi kisaavien radan kaksi kertaa. Kummallakin hylky kolmannelle esteelle, koska Oosan mielestä pujottelu on vaan niin mukava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti