torstai 9. huhtikuuta 2020

Leyan pesupäivä

Kun tässä ei muutakaan koronan takia tapahdu, niin bloggaanpa vaikka arkisesta pesusta. Eilen oli siis Leyan pesupäivä. Huh, se oli takkuinen. Aamulla ennen (etä) töiden alkua harjailin sitä, päivälenkin ja päivällisen jälkeen pesin. Sillä oli takkuja vielä kuivatessakin. Koska Leyan turkki on ollut tosi matta ja vähän kuolleen oloinen, kokeilin sille Responsen öljyjuttua, jota laitoin kosteuttavan hoitoaineen sekaan. Kas kummaa, pesun jälkeiseissä kampaamisessa takut, jotka olivat sellaista verkkoa vielä kuivatessa, irtosivat helposti tuppoina. Mielenkiintoista! Nyt sitten vaan odotellaan kuinka nopeasti turkki takkuuntuu. Villakoirilla ei koskaan tiedä etukäteen miten joku uusi ainekokeilu turkkiin vaikuttaa. Mutta Leyan turkki on nopeahoitoinen, niin sen voi pestä aika helposti uudelleen.


Oosakin kaipaisi pesua. Nyt kun tulisi varmuus kesälle suunnittelemiemme näyttelyiden kohtalosta, niin tietäisi mitä Oosan turkin kanssa tekee. Oosan turkki on niin tiheä, että sen föönaaminen on aika työlästä. Ja nyt sekin on takussa, koska Oosa ulkoilee vain valjaissa ja vaöjaat takuttavat.

Ai niin, Lystin luustokuvatuloksethan tulivat ja priima-tyttö on kyseessä! Lonkat A/A, kyynärät 0/0, ltv0 ja va0. Polvet siis myös 0. Huippua ja onnittelut omistajilleen!

Eilen tuli Reetalta viesti, että Pingu aloitti juoksun. Tämä kirjataan muistiin: ensimmäinen juoksu 12,5 kk iässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti