perjantai 5. lokakuuta 2012

Pimun kuvaustulokset - results for Pimu's x-rays

Kyllä täällä on pidetty hullua jännityksessä, kun Pimun lonkka- ja kyynärkuvien lausunto on kestänyt, kestänyt ja kestänyt. Toissa päivänä viimein tuli lasku postissa (Pimullehan ei ole Omakoiraan merkitty omistajaa, se on minulla sijoituksessa) ja maksoin sen heti. Tänä aamuna oli sitten juhlahetki, kun tulos näkyi KoiraNetissä

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0

Tänään on todellakin juhlan aika!

Pimun ulkoisesta olemuksesta ei noita tuloksia voisi päätellä. Se on kotona varsin löysä ja laiska :) Istuu yleensä aina lösöttäen toista (vasenta) takajalkaansa ulospäin, liikkuu laiskasti ja miettii esimerkiksi sohvalta alastuloa pitkään (samoin sinne menoa). Mutta toisaalta metsässä liikkuessaan se on ihan toista maata, siellä se juoksee todella lujaa ja ketterästi.

Ihana hurtta ;)

Alla vielä julkisesti nähtäväksi Pimun lonkka- ja kyynärkuvat:

// Like crazy I've been waiting for results for Pimu's x-rays. This morning they were published in the Finnish database. We really have a reason to celebrate today:

Hips A/A
Elbows 0/0

When seeing Pimu at home one could not realize the results. She is really loose and lazy. For example she usually sits with one leg (the left one) pointing out and also thinks long if she really wants to come down from the couch (or go up there). On the other hand, she runs in the forest like a rocket. Fast and agilely.

What a pooch ;)

Here to the readers to see Pimu's x-rays, hips and elbows.2 kommenttia:

  1. Hienoa!! Onnittelut! Tiedän niin tuon tunteen, kun joutuu odottamaan... ja odottamaan. Mutta odotus palkittiin siis myös teillä :D

    VastaaPoista
  2. Onneksi palkittiin! Mulla oli tosissaan hermot mennä odotellessa, kun mitään ei vaan kuulu. Ymmärrän nyt hyvin miltä susta tuntu ;)

    VastaaPoista