keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kuulumisia ja kuvapläjäys // Doings with pictures

Aloitetaan kohta kahden viikon takaisen Kemin rally-tokokokeen kuvilla. Meidän koirista -Saryn- kuviin pääsi vain Pimu.

// Let's start with pictures from rally-obedience in Kemi two weeks ago. Unfortunately there are pictures only of Pimu.
Parhaimmillaan Pimun kontakti on tätä luokkaa. Kontaktin ylläpitämistä pitää vielä treenata kovasti.
Myös vasemmat käännökset vaativat vielä treenaamista, mutta kovin pahalta ne eivät näytä.
Pimu menee hienosti suullisella käskyllä maahan :)

Viime viikolla saimme jopa Reetan houkuteltua agilitykentälle. Milloinkahan viimeksi? Reetalla oli myös kamera mukana, joten koirista aksaamassa olisi tarjolla hyviä kuvia. Koirista mukana olivat Hessu, Mortti, Yoda ja Tito.

// Last week also Reetta joined us on the agility field. She had also a camera with her so we have good pictures of the dogs doing agility. We had Hessu, Mortti, Yoda and Tito with us.

Hessu kohta 13v aksan hurmassa // Hessu nearly 13 yrs loving agility
Hessu juoksee // Hessu running
Mortti melkein 9,5 vuotta hyppää // Mortti almost 9,5 yrs jumping
Mortti ja Mortin uusi trimmi // Mortti in his new trim
Yoda ja putki // Yoda and a tunnel
Taitava Yoda // Clever Yoda
Tito
Tito
Mitenkäs muuten villakoiran omistaja voisi juhannuksen viettää kuin pesten ja puunaten koiria? Mortin ja Yodan olin puunannut edellisen viikonlopun rally-tokokokeeseen (Yodan leikkaus on Reetan käsialaa), juhannuksena vuorossa olivat Hessu, Leya ja Tito. Näistä Leyan leikkasi Make ja Titon vain harjasin ja pesin (eikä Titosta ole uusia kuvia). Pimun turkin vuoro on ensi viikolla.

// How could a poodle owner spend midsummer if not washing and grooming the poodles? I had washed Mortti and Yoda for the rally-obedience in the previous week (Reetta clipped Yoda) and now it was Hessu, Leya and Tito's turn. Make clipped Leya and I only brushed and washed Tito (so no new photos available of him). Pimu has her turn next week.

Hessulta leikkasin melkein kaikki nyörit pois. Hessu täyttää vajaan kahden viikon kuluttua 13 vuotta ja halusin sille turkin, jonka saa helposti ja nopeammin kuivaksi. Nyt tuntuu, että Hessu on nuorentunut vaikka kuinka paljon! Ihan ok kunnossahan se on kyllä ollutkin, mutta nyt se on jotenki tosi reipas.

// I clipped almost all the cords off from Hessu. Hessu will be 13 years old in less than two weeks and I wanted him to have a coat which dries easier and quicker. Now it feels like Hessu has become younger! He is in ok condition but now he is somehow brisker.Leyalla on ikääkuin niukka moderni. Sen niska- ja päätukka ei vain kasva :(

// Leya is sparingly in toilette moderne. Her neck and head coat just don't grow :(


Muita kuulumisia sen verran, että olen nyt viimein aloitellut agilityn pujottelun opettelua Pimun ja Leyankin kanssa. Ihan alkuvaiheessa vielä olemme, varsinkin Leyan kanssa, mutta eiköhän se tästä, vähä vähältä. Kiirettähän meillä ei ole.

// Another thing to mention is that I have started training weave poles for agility with both Pimu and Leya. We are just in the beginning. especially with Leya, but we have plenty of time, there is no rush.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti