perjantai 16. tammikuuta 2015

Alkuvuoden kuulumisia

Pari viikkoa tätä vuotta on kulunut ja Leyan ja Pimun juoksutkin on jo lusittu. Vuoden alku on ollut vähän ylä- ja alamäkeä. Alamäki alkoi heti uudenvuoden jälkeen, kun Tito sai rankan allergisen kohtauksen :( Allaolevat kuvat kertovat varmaan tilanteesta parhaiten. Sen voin kertoa, että Tito kutisi järjettömän kovasti. Onneksi kortisoni- ja antibioottikuuri purivat nopeasti ja helpottivat Titon tuskaista oloa. Mitään tietoa reaktion aiheuttajasta ei ole. Toivotaan, että reaktio ei uusiudu, vaan jää yksittäiseksi kerraksi.Viime keskiviikkona aloitin Titon kanssa rally-tokon alokasluokan ratakurssin OKK:lla. Meillä on tavoite korkata kisaura yhdessä vielä tälle keväälle :) Ronja sen sijaan tähtää sen kanssa agilityn kisaradoille niinikään tänä keväänä.

Viime sunnuntaina Pimu kävi näytillä Kajaanin näyttelyssä. Ei mitään suuremmin mainittavaa menestystä, Pimu sai VAL ERI, VAK1. Tuomari oli aika -hmm- kummissaan, kun menimme kehään. Pimun turkista arvostelussa luki: "Snörad päls. Trevlig päls." Tuomari oli Svante Frisk Ruotsista.

Sitten vähän ylämäkeä: maanantaina agilitytreeneissä Pimu pujotteli kaikki 12 keppiä ensimmäistä kertaa ilman ohjureita täysin ongelmitta! Se oli kyllä enemmän kuin puoli voittoa! Nyt meilläkin on haaveissa ne agilityn kisaradat... Tänään kävin Pimun kanssa hallilla treenaamassa rally-tokon avoimen luokan juttuja ja sen verran hyvän oloista menoa se oli, että ehkäpä starttaamme sen kanssa avoimessa luokassa vielä tänä keväänä.

Myös Pimun SA-testin tulos tuli ja Pimun talirauhaset ovat normaalit, eli sillä ei testin mukaan ole SA-tautia.

Muut koirat ovat saaneet olla rauhassa :) Olemme lenkkeilleet normaaliin tahtiin ja koirat ovat syöneet hyvin. Uusi vuosi raketteineenkin meni varsin rauhallisissa merkeissä koko laumalta, kukaan ei säikkynyt yhtään pamausta. Ehkä jo ensi viikolla myös Leya palaa treenihallille ja kyllähän Mortti ja Yodakin sinne jo toki haluavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti