tiistai 3. tammikuuta 2017

Leyan puunaus 1/17

Kuten eilen enteilin, tänään oli Leyan vuoden ensimmäisen puunauksen vuoro. Leya oli enemmän takussa kuin äitinsä, joten harjailin sitä ennen pesua. Sitten pesu, föönaus, karstaus ja konetyöt (sekä kynsien leikkaus). Näihin meni kaikkiaan 2,5 tuntia aikaa. Shampoona sama kuin Yodalla eilen eli Isle of Dogsin Deep cleaning sulfate & paraben free. Hoitoaineena käytin Isle of Dogsin Silky Oatmeal sulfate & paraben freetä, koska Leyan turkki vaikutti matalta ja kiillottomalta. Lisäksi kuivatessa muutama suihkaus Isle of Dogsin Lush coating brush sprayta ja tornitukseen Vellus satin cremeä. Ennen saksimista pidin ruokatauon eikä minulla ole mitään käsitystä kauanko saksimiseen meni. Se on niin koukuttavaa!

Huomenna onkin sitten lepopäivä koirien puunauksessa, torstaina pitäisi pestä Uikki aka Tora ja ehkä tehdä jotain Oosan turkillekin (mutta pesuaikeita ei sille näillä näkymin tuolloin vielä ole).

Tänään ilmestyivät Kajaanin näyttelyn aikataulut sekä tuli myös näyttelyposti sähköpostiin. Hui, alkaa jännittää! Onneksi ehdin vielä treenata pari kertaa sekä Oosan että Uikin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti