maanantai 9. tammikuuta 2017

Oosan puunaus 1/17

Eilen oli Oosan vuoden ensimmäisen trimmauksen vuoro, tein sille nk. pohjatrimmauksen Kajaanin näyttelyä varten (hui!). Sillä oli muutamia takkusyheröitä, ei mitään järkyttävän pahaa, joskin lisää syherröitä löytyi kuivaamisen jälkeen ja poistin niitä harjan ja kamman avulla. Oosalle täytyy kyllä antaa täysi kymppi trimmauskäytöksestä! Se jaksaa uskollisesti seistä pesun, kuivauksen, konetyön ja saksimisen ajan, vaikka koko paketti tehtäisiin peräjälkeen. Se ei kääntyile, irvistele, protestoi tai läähätä, se vaan seisoo. Sehän oli jo pikkupentuna helppo hoitaa.

Pesin Oosan Anju Beauten Vitalite Poils Durs -shampoolla, toiveena saada sen turkille ryhtiä ennen näyttelyä. Hoitoaineena käytin 1 All Systemsin Botanical Conditioneria. Toivottavasti turkki pysyy kohtuutakuttomana! Aikaa pesusta eteenpäin kului 3 tuntia, takkujen poistoon meni ehkä 20-30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Teillä on ilmeisesti koirilla pesuainepullo poikineen ... Ota joskus kuva niistä blogiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea! Pitääkin toteuttaa seuraavan (tai sitä seuraavan, koska seuraava on todennäköisesti kahden koiran näyttelypuunaus) puunauspostauksen yhteydessä.

      Poista