tiistai 3. lokakuuta 2017

Hyvä treeni, parempi mieli

Tänään käytiin Ronjan kanssa korkkaamassa OKK:n hallin (eli Evidensia-areenan) uusittu pohja. Toki otin siihen tuntumaa Oosan kanssa jo sunnuntain tanssitreeneissä, mutta tänään jatkettiin testailua. Tanssitreenit menivät muuten yllättävän hyvin! Oikein Oosalle sopivat treenit, kun se sai käytännössä treenata koko 60 minuuttisen, kun kaikki hommailimme omiamme. Sille ei siis juuri jäänyt aikaa hinkua toisten koirien luokse. Treenihetken kruunasi sitten tietysti kirmailuhetki oman veljen ja veljen pikkuveljen kanssa.

Tänään otin treenaamaan isot. Oosan kanssa tein rally-tokoa, suunnilleen 12 alokasluokan kylttiä, kahtena eri versiona. Osittain meni varsin lupaavasti, mutta kun Ronja ja Tito tekivät aksaa viereisellä kentällä, niin Oosalla keitti vähän yli. Saapa nähdä mitä rallailusta tulee lauantain hälinässä 😬 Mutta hyvillä mielin lähden kokeeseen kokeilemaan.

Aikamoinen harrastuskoiran alku tuo Oosa kyllä on: nyt sillä on ollut kolmena päivänä peräkkäin treenit (koiratanssi, agility, rallailut) ja sillä on virtaa riittänyt - ja keskittymiskykyäkin ihan hyvin ollakseen Oosa.

Pimun kanssa tein tänään alokasluokan tokoa. Olen oikeasti menossa sen kanssa kohtuulähitulevaisuudessa ihan oikeaan tokokokeeseen 😬 Pimun ensimmäiseen. Kotitreeneissä (ulkona) hienohelmadiiva-Pimu ei ole suostunut tekemään liikkeestä maahanmenoa lainkaan. Mutta upeassa, kuivassa, hyvässä hallissa siinä ei ollut mitään ongelmaa! Kaikki muukin mitä treenasin, meni loistavasti. Tokoilun lisäksi otettiin Pimun kanssa vähän agilityä. Uusi hallin pohja vaikutti kyllä lupaavalta: Pimu liikkui siinä ihan eri intensiteetillä kuin hallissa aiemmin.

Joten: hyvä treeni, parempi mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti