keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Näyttelyvuosi taputeltu - The end of the show year

Viime viikonloppu vierähti Jyväskylässä. Olin ilmoittanut sinne suuriin näyttelyihin lauantaille Leyan ja Uikin ja sunnuntaille Leyan, Oosan ja Uikin. Mitään kummempaa menestystä ei meidän koirille tullut. Lauantaina meidän koirat tuomaroi amerikkalainen Desmond Murphy ja sunnuntaina italialainen Domenico di Matteo. Leyalle AVO ERI, AVK 3, SA lauantaina (mutta ei pn-sijoitusta 14 nartun pn-kehässä) ja sunnuntaina sileä AVO ERI, AVK 3. Uikille sileä ERI kumpanakin päivänä. Oosasta taas sunnuntain tuomari ei tykännyt yhtään (mm maininta, että koon alarajalla; Oosa on kuitenkin selvästi yli 50 cm korkea ja rotumääritelmän rajat ovat 45-62 cm eli ei se nyt ihan alarajalla ole - valtaosa kilpakumppaneista on vain joko ylärajalla tai jopa sen yli) ja Oosalle EH.

// We spent last weekend in Jyväskylä international dog shows. The dogs gained no further success. On Saturday Leya and Uikki were judged by American Desmond Murphy. Uikki got excellent, no more, Leya even cq but she wasn’t placed in best bitch among 14 bitches. On Sunday the judge was Italian Domenico di Matteo. He didn’t like Oosa at all and she got very good. Leya and Uikki both got excellent, nothing more.

Reissu sinällään oli oikein mukava. Tykkään Paviljongista näyttelypaikkana eikähän Jyväskylä niin kauhean kaukanakaan ole. Lisäksi saimme viettää lauantai-iltaa mitä parhaimmassa seurassa.

// The journey itself was nice. I like the showground in Jyväskylä and it is not long away either. And we were also able to spend Saturday night in the greatest company.

Nyt on tämän vuoden koiranäyttelyt käyty ja loppuvuoden keskitymme muihin lajeihin. Seuraava näyttely, mihin suuntaamme, on Kajaanin tamminäyttely ja siitä alkaakin sitten Oosan valiosertin metsästys.

// Now it’s the end of the show year for our dogs and rest of the year we concentrate on other events. The next show will be Kajaani international in January. There we start the hunt for the last cac to Oosa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti