sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Kaksi uutta valioa! - Two new champions!Tänään sekä Leyasta että Uikista (kuvassa Uikki vasemmalla) tuli tuulisessa Ülenurmessa Viron muotovalio ja sitä myöten myös Suomen muotovalio! Jess!

// Today we got two new champions of two countries! Yes! Both Leya and Uikki (in the picture Uikki is on the left) finished their Estonian champion titles and are as well allowed to request for the title of Finnish Champion.

Leya oli Sava Ignjatovicin (Serbia) tuomaroimana PN1, VSP  ja sai kolmannen Viron sertinsä huhtikuisten Rakveren sertien jatkoksi ja tuli näin ollen Viron valioksi. Viime vuodeltahan Leyalla on myös Suomesta yksi sert, joten siitä tulee myös FI MVA. Leyan turkkia onkin kotiinpaluun jälkeen tarkoitus sitten vähentää, katsellaan veteraani-iän täyttymisen jälkeen ensi vuonna palaammeko kehiin.

Uikista tuli viime kesänä Viron juniorivalio, jolloin yksi Viron aikuis-sert oikeuttaa sen EE MVA-titteliin. Uikki oli tänään Leyan tavoin PN1, VSP ja sai sen haluamamme SERTin Uikillahan on Suomesta kaksikin sertiä (ja yksi nord-sertikin), joten se on myös oikeutettu hakemaan FI MVA-arvoa Viron muotovalion arvon vahvistamisen jälkeen. Uikin osalta Baltian kierros jatkuu vielä ja ensi viikonloppuna myös Oosa osallistuu karkeloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti