lauantai 5. joulukuuta 2015

Laatuaikaa // Quality time

Tänään vietin laatuaikaa isän ja pojan kanssa - siis Mortin ja Titon. Osallistuin kummankin kanssa OKK:n järjestämiin epävirallisiin agilitykisoihin. Olin lähdössä karkeloihin Mortin kanssa, mutta kun Ronja ihan pienesti yllytti, ilmoitin myös Titon sinne :) Ei me kummankaan kanssa mitään voitettu tai edes tulosta saatu, mutta hauskaa oli ja se oli pääasia. Ja vaikka ei tulosta saatukaan, niin kummankin radassa oli paljon hyvää eli olen kyllä tyytyväinen. Vähän toki vanhaa (eli minua) koeteltiin, kun pantiin juoksemaan kahden koiran kanssa peräkkäin niin, että välissä oli vain neljä muuta koirakkoa :) Oikeastaan harmi, ettei tullut pyydettyä ketään videoimaan ratoja, olisi ollut kiva katsoa miltä meno näytti. Titon kanssa olin treenannut ennen epiksiä ehkä neljä pätkää, Mortin kanssa toki enemmän.

// Today I had quality time with the father and the son - meaning Mortti and Tito. We went to an unofficial agility competition. First I thought of participating with Mortti but after Ronja pushing me just a little I took also Tito there :) We did not win with either, nor got a result but we had fun and that was the only thing that mattered. And though we did not get a result, there was much good in both courses so I am happy and satisfied. Actually it is a pity that I did not ask anyone to record our courses, it would have been fun to watch them afterwards. I had trained with Tito previously only about four short courses, with Mortti more.

Ennen ja jälkeen kisan isä ja poika kävivät kirmailemassa vapaina Haukkiksen lumisissa maastoissa ja hauskaa oli - sitä laatuaikaa siis. Niin laadukasta, että kun palasimme kotiin, Mortti oli aivan kierroksilla ja pääsi ihan yksikseen oleilemaan koirahuoneeseen, eli sillekin tuli vihdoin käyttöä :)

// Before and after the competition the father and the son ran unleashed on snowy fields and had fun - that's quality time. That qualitative that as we came home, Mortti had still too much energy and spent a while alone in the dog room, so finally we had use for it :)

Tito ja Mortti
Tito

Pimulla on tiineyttä takana nyt 5 viikkoa (4 siis jäljellä). Maha näkyy jo selvästi, ainakin kyljellään maaten. Pimun turkin sisältä mahaa on vaikeampi havaita.

// Pimu has now passed 5 weeks of pregnancy (4 weeks left). We see her tummy clearly, at least when she is lying on the side. When standing her coat hides it still.

Pimu 5 viikkoa tiineyttä takana
Vielä lisänä kuva eiliseltä, kun koirat olivat kuivamassa kodinhoitohuoneessa, niin eiköhän Maailman Parhaat Ystävykset Hessu ja Leya nukkuneet kylkikylkikyljessä.

// And still a picture from yesterday. The dogs were drying in the washing room and the Best Friends of the World were sleeping there side by side.

Hessu ja Leya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti