lauantai 7. toukokuuta 2016

Pikavisiitti etelään

Torstai-iltana pakkasimme Teroon Yodan, Leyan, Titon ja Oosan, otimme Ronjan kyytiin ja suuntasimme pikapikavisiitille eteläiseen Suomeen. Minä ajoin yöpätkän ja parkkasin Teron Vaajakoskelle puoli kahden aikaan. Siitä jatkoimme aamulla matkaa Porvooseen. Ronja meni Reetan kanssa tapaamaan Karkkia ja me jäimme shoppailemaan Kuninkaanportin alueelle. Ei niin pikaista Porvoon visiittiä, ettei Peten Koiratarvikkeeseen ehdi :) Sieltä mukaan tarttui mm puruluita, uusi terä trimmauskoneeseen sekä laumalle uudet ruokakupit. Kuninkaanportista siirryimme Reetan asunnolle juhlimaan viikolla olleita Reetan synttäreitä.

Iltapäivällä lähdimme reissun toiseen kohteeseen, tapaamaan Ronjan ja Titon mahdollisen tulevan perheenjäsenen kasvattajaa. Aika kului kuin siivillä ajatuksia vaihtaessa ja koiria ihaillessa. Me kovasti toivomme tästä sitä uutta perheenjäsentä, toivottavasti toisellekin osapuolelle jäi meistä oikeanlainen mielikuva. Nyt saa pitää peukkuja, että Ronjalla olisi oma pentu heinäkuussa.

Kolmen tunnin keskustelun jälkeen oli aika aloittaa matka pohjoiseen. Kuinka ollakaan, minulle osui jälleen yöajovuoro ja kello neljältä kaarsin Teron Höyhtyälle, jonne jätimme Ronjan, Titon ja tärppipäivillä juoksussa olevan Leyan ja jatkoimme vielä kotiimme. Ronjalla oli tänään lauantaina jo taas työpäivä, siitä syystä visiitti oli niin pikainen, ettemme edes ehtineet esim Vappua ja Toinia tapaamaan.

Etelässä oli jo melkoinen kesä ja ensimmäistä kertaa näin suuren suuria valkovuokkoesiintymiä pitkin matkaa.

Oosa matkustaa

Yoda Terossa

Ronja ja Yoda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti