perjantai 22. kesäkuuta 2018

Hyvää juhannusta - Have a nice Midsummer

Terveisiä Savonlinnasta! // Greetings from Savonlinna

Vietämme juhannusta varsin tuulisessa Savossa. Tänään Uikki korkkasi Ronjan kanssa agilitykisat, hirveästi ei sen ihkaensimmäisestä virallisesta hypäristä jäänyt kerrottavaa. Reipas se oli ja teki varmasti ihan osaamisensa mukaisesti.

// We are spending Midsummer in windy Savo area. Today Uikki had her very first official agilitycompetition with Ronja. There isn’t much to tell about it, but Uikki did it for sure on her own level.

Tito ja Ronja kisasivat sekä kakkosten agi- että hyppyradan. Kummaltakin palkintopallisijoitus (2.) ja hypäriltä koirakon ihkaensimmäinen nollatulos kakkosissa. Jess!

// Tito and Ronja competed on both agility and jumping course in the class 2. They were on the podium in the both competitions (2.) and made their very first clear round in the class 2. Jess!Huomenna jatketaan agilitykarnevaalien parissa ja illalla siirrytään Keski-Suomeen, jossa minä sitten starttaan kahden koiran kanssa rally-tokossa sunnuntaina. Jännittävää jussia siis on vielä jäljellä.

// Tomorrow we’ll go on with agility, in the evening we’ll travel to another place and on Sunday I’ll take part in rally-obedience with two dogs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti