lauantai 16. kesäkuuta 2018

Koiratanssikisat korkattu - My very first freestyle competition

Tänään koitti jännitetty päivä: minun ihkaensimmäinen koiratanssikilpailuni. Ja toki myös tanssikavaljeerini Oosan. Toissayönä havahduin toistuvasti miettimään ohjelmaamme, vaikka osasin sen toki jo ulkoa, eri variaatioineen.

Ajelimme ajoissa Haukkikselle, että saisimme rauhassa varmennettua Oosan kisakirjan. Ja olimmekin ajoissa, kun kisat olivat lopulta reilusti myöhässä. Mutta mikäs se on omaa vuoroaan odotella hyvässä seurassa, jutellen samanhenkisten ihmisten kanssa. Täydessä näyttelyleijonassa olevan Oosan kanssa tukanlaitto oli toki yksi numero sinällään, kun koiratanssissa koiraa ei saa koristella ja liian monet tukkarenksut voidaan laskea sellaiseksi. No, vahingosta viisastuneena kävin vielä hyväksyttämässä Oosan kampauksen tuomareilla.

Lämpätessä Oosa oli hyvin kuulolla ja ihan hyvillä mielin menimme tanssiareenalle. Ja myös tanssimme koko ohjelman hyvin yhdessä, muutama "virhe" toki tuli, mutta kokonaisuuteen ja erityisesti yhdessä tekemiseemme olen todella tyytyväinen! Pisteitä saimme 148,67 (luokanvaihtoon oikeuttavaan kumaan olisi vaadittu vähintään 160 pistettä, noin karkeasti ottaen). Tuomarit olivat sitä mieltä, että musiikkivalinta oli onnistunut, mutta ohjelmassa olisi saanut olla enemmän temppuja ja vähemmän seuraamista. No, onpahan ohjelmassa kehitettävää, mutta olemme oikealla tiellä :) Alla tanssi videoituna.

// Today me and Oosa had our first freestyle competition. We made it, we danced together through all the program we had planned. We didn't get a leg though, but anyway, I was totally satisfied with my dance partner and our performance. The critiques told us that we are on the right way :)


Minä ja ihana tanssipartnerini
Myös Mirja ja Riesu (T. Bittersweet Spell) korkkasivat tanssiuransa aivan mallikkaasti. Mukavaa yhteistyötä ja yhdessä tekemistä heilläkin.

// Also Oosa's brother Riesu (T. Bittersweet Spell) participated and it was their very first time as well. They had nice cooperation working, too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti