maanantai 11. kesäkuuta 2018

Koiramaisia menoja

Kalenteria plaratessani havaitsin, että kuusi seuraavaa viikonloppua, tai ainakin puolet viikonlopusta, onkin sitten tarkoitus viettää koiramaisissa touhuissa. Ja kun ottaa lukuun vielä juuri menneen viikonlopun, saldo on yhteensä seitsemän peräkkäistä viikonloppua. Aika perussettiä aktiiviselle koiraihmiselle, varsinkin kesälomalla :)

Lauantaina teimme Ronjan kanssa rengasmatkan Tuuriin Miljoonakoiranäyttelyyn, jossa villakoirat arvosteli Rakveren reissulta tuttu tuomari Irina Poletaeva. Uikille avoimesta luokasta sileä eri, muita meiltä ei ollutkaan näytillä, Leya ja Tito vain turisteilivat. Eilen toimin vastaavana koetoimitsijana OKK:n järjestämässä rally-tokokokeessa. Siinä myös Riesu B-pentueesta aloitti virallisen kisauransa. Riesun radasta ei sinällään jäänyt kerrottavaa tuleville sukupolville, mutta taistellen koirakko suoritti radan alusta loppuun saakka.

Ensi lauantai on superjännittävä, kun korkkaan itselleni ihan uuden kisalajin! Kaikkien näiden koiraharrastusvuosien jälkeenkin jotain uutta löytyy :) Osallistumme Oosan kanssa koiratanssin freestyle -kisaan! Huh, että jännittää. Tulostavoitetta meillä ei ole, lähdemme vain kokeilemaan miten tämä laji sujuu meiltä koe-/kisaoloissa.

2 kommenttia:

 1. Riesu oli mainio <3 piristävä koira muiden joukossa :-D
  Ja osaan samaistua tilanteeseen niin hyvin ... vaikken rallya olekaan koskaan kisannut :-D
  Laitoin blogiini yhden kuvan heistä.

  Harmi kun en ole viikonloppuna maisemissa, muutoin tulisin ehdottomasti katsomaan tanssikisoja. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se Riesu vähän erilailla meni kuin moni muu, ainakin sillä oli oma mielipide asioista. Huomasinkin jo kuvan, kiitos siitä! Linkitin sen myös jo Riesun omistajalle. Harmi, ettei ehditty yhtään jutella kisoissa.

   Oosa on myös melkoinen kysymysmerkki tanssikisoissa, mutta toivotaan, että saadaan ohjelma vietyä läpi ilman, että minä hyydyn tai Oosa villiintyy.

   Poista