sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Uikille RTK1 ja agivalkassa

Ronja järjesti Janika Majasaaren valmentamaan ensisijaisesti alueemme villakoiria agilityssä perjantaina. Osallistuin karkeloihin Oosan kanssa. Ai että meillä oli kivaa! Valmennus oli todella laadukas ja antoisa - ja seura kentän laidalla mitä parhainta. Tästä on hyvä jatkaa agilitymatkaa Oosan kanssa eteenpäin.

Eilen suuntasimme Teron keulan kohti Paltaniemeä ja tämän päiväistä rally-tokon tuplakoetta, ajatuksena saada Uikillekin koulutustunnus rally-tokosta. Kisapaikan läheisyydessä oli kyllä upea puskaparkki, kauneudessaan ihan meidän karavaanariuran kärkisijoille sijoittuva. Ja siellä naapurina tuttuja koiraihmisiä :)

Uikin ensimmäisen radan tuomaroi tuttu jo vuosien takaa, Tytti Lintenhofer. Hienoa rataa tehtiin Uikin kanssa, kerran se haisteli kylttitelinettä ja kerran istui vinoon. Tulos siis 98 pistettä. Palkinnoille meillä ei ollut kovatasoisessa kilpailussa kuitenkaan asiaa. Tuomarilta saimme ihanat kommentit: ”Hyvät vauhdinmuutokset ja askelpituus. Iloista menoa. Positiivinen ohjaus, ilo katsella.” 


Toisen radan tuomaroi Jaana Karppinen, jonka radoille en muista aiemmin osallistuneeni. Se ei tuntunut niin hyvältä ja yhdessä kohdassa ihan hukkasin Uikin, mutta uusin sen. Tuloksena kuitenkin tästäkin hienot 95 pistettä! Ja kun juhannukselta oli se yksi tulos alla, Uikille(kin) RTK1! Uikki on kyllä mainio pakkaus. Nyt katseet sekä Oosan että Uikin kanssa rallyssä kohti avoimen luokan haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti