keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Yoda tokokokeessa

Yli seitsemän vuoden tauon jälkeen Reetta osallistui sunnuntaina Yodan kanssa tokokokeeseen Helsingissä. Isolla kirkolla kaikki on suurta, joten näissäkin kokeissa oli kolme(!) tuomaria arvostelemassa. Siis yksi koe, joka oli jaettu kolmelle tuomarille. Minä olin käynyt Yodan kanssa viimeisimmät tokokokeet vuonna 2014 vanhoilla säännöillä, joten joitakin asioita Reetan piti Yodalle päivittää (noutokapulan pito, kaukokäskyt ja hyppy ainakin).

Päivä oli pitkä tuloksia odotellessa. Ja varsinkin siellä paikan päällä, kun Reetta ja Yoda viettivät käytännössä koko sunnuntaipäivän koepaikalla (vaikka se oma suoritus kestää vain vajaan vartin). Tulosten tultua heidän piti vielä odottaa palkintojen jakoa ja kisakirjojen luovutusta.

No, miten pikkupuudeli sitten selviytyi? Vallan mainiosti: tuloksena 143,5 pistettä ja kakkostulos. Videokooste koesuorituksesta löytyy kennelin facebook-sivulta.

Minulla ja Ronjallakin on vähän tokokuume nuorine (vai onko ne enää nuoria?) koirinemme. Saapas nähdä mihin se johtaa :)

Ai niin, Yodasta vielä yksi hauska juttu tähän. Yodahan on koira, joka osaa laittaa autossa hätävilkut päälle tai töötät, jos aika käy pitkäksi. Eilen se oli lukinnut Reetan työautosta ulos :) Eikä avannut Reetalle ovia, vaikka Reetta kuinka pyysi. Onneksi autoon löytyi vara-avain ja ehkä Reettakin tästä jotain otti opikseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti